Contact
e-Mail
+31 (0) 847 35 13 90
+31 (0) 495 49 18 84
Contact
Stuur E-Mail
Rondven 16, 6026 PX MAARHEEZE
Postbus 2115, 6020 AC  BUDEL
© Copyright 2009-2015 CNR Druk & Techniek. All rights reserved.
Info aanvragen
BINNENKORT IS ONZE WEBSITE VOLLEDIG VERNIEUWD !
Toepassingstabel Zeefdrukinkten
Printcolor brochure
KLEURRIJK MET PRINTCOLOR

De jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde drukinktfabrikanten hebben geresulteerd in een eigen lijn van drukinkten. De hoge kwaliteit van de drukinkten kenmerkt zich door een uitermate goede hechting, verwerkbaarheid en brede inzetbaarheid. Naast de traditionele oplossingmiddelhoudende één en twee componenten drukinkten bieden wij u ook een complete lijn UV-drukinkten en drukinkten op waterbasis.

CNR  is exclusief vertegenwoordiger voor Benelux van de Zwitserse producent Printcolor. De drukinkten van Printcolor kenmerken zich door een uiterst hoge pigmentatie en dekkracht. Printcolor heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een belangrijke leverancier in de markt en is zeer innovatief met betrekking tot de verdere ontwikkeling van de drukinkten. Dit resulteert in eerste klas drukinkt tegen zeer concurrerende prijzen.

Het materiaal waaruit het te bedrukken product is vervaardigd is bepalende voor de inzetbaarheid en geschiktheid van een drukinkt. Voor een optimaal drukinktadvies worden door ons altijd druk- en hechtingsproeven uitgevoerd. Hierdoor is er in de loop der jaren een schat aan informatie verzameld en verwerkt in de nieuwste drukinkten die wij u heden kunnen aanbieden. U bent dus niet alleen verzekerd van een optimale verwerking maar ook van een optimaal eindresultaat dat jaren standhoudt.

Uit voorraad leverbaar
De drukinkten zijn standaard in een groot aantal kleuren leverbaar. Mocht u echter specifiek een bepaalde PMS of RAL-kleur nodig hebben dan kan deze uiteraard ook voor u worden gemengd. Of u kunt deze zelf mengen op basis van ons PC Mengsystem.