Contact
e-Mail
+31 (0) 847 35 13 90
+31 (0) 495 49 18 84
Contact
Stuur E-Mail
Rondven 16, 6026 PX MAARHEEZE
Postbus 2115, 6020 AC  BUDEL
© Copyright 2009-2015 CNR Druk & Techniek. All rights reserved.
Info aanvragen
BINNENKORT IS ONZE WEBSITE VOLLEDIG VERNIEUWD !
Wat is Tampondruk?
Tampondruk is een diepdruktechniek die zich uitstekend leent voor het aanbrengen van promotionele als ook technische informatie op vrijwel elke productvorm. Of het nu vlak, hol of bol gevormde producten zijn met een glad of een gestructureerd oppervlak, met tampondruk kan er een haarscherpe afdruk op worden gemaakt.

De tampondruktechniek maakt gebruik van een clichť waarin de afbeelding die aangebracht
dient te worden is ingeŽtst. Door een speciale techniek wordt de etsing ingeverfd waarna het
met een siliconen drukkussen (de tampon) wordt opgenomen. Vervolgens wordt met de tampon
de afbeelding op het product overgebracht.

TAMPORPINT staan voor kwaliteit
CNR  Druk & Techniek is exclusief vertegenwoordiger voor de Benelux en een deel van Duitsland van de Duitse fabrikant TAMPOPRINT. TAMPOPRINT is een innovatieve fabrikant die zich zowel gericht op industriŽle tampondrukmachines welke hoofdzakelijk in een productielijn worden geintegreerd of op zichzelf al een productielijn vormt, als ook op halfautomatische drukmachine waarbij producten manueel worden ingelegd en uitgenomen.

Totaal oplossingen
Met de druksystemen van TAMPOPRINT bieden wij u oplossingen die op uw specifieke situatie zijn afgestemd. Al naar gelang uw behoeften kan de drukmachine worden uitgerust met tal van opties zoals een tamponverschuiving, draaitafel, automatische tamponcleaner of opgenomen worden in een speciaal ontwikkelde productieautomaat met volledig automatische producthandling. Kortom CNR Druk & Techniek biedt u een totaal oplossing die bij u past tegen een uitstekende prijs/kwalititeitverhouding. Laat u daarom objectief adviseren door een van onze specialisten.