+31 (0) 847 35 13 90
+31 (0) 495 49 18 84
Rondven 16, 6026 PX MAARHEEZE
Postbus 2115, 6020 AC  BUDEL
© Copyright 2009-2015 CNR Druk & Techniek. All rights reserved.
Info aanvragen
Stuur E-Mail
Contact
BINNENKORT IS ONZE WEBSITE VOLLEDIG VERNIEUWD !
MISSIE - met als moto ALLES IS TE BEDRUKKEN, zien wij het als onze missie onze relaties totaal oplossingen te leveren en hiermee een basis te leggen voor een langdurig partnerschap waarbij wij onze klanten ter zijde staan met  vakkundig advies, begeleiding en uitstekende service. 

TEAM - CNR Druk & Techniek wordt gevormd door een team van enthousiaste vakkundige medewerkers. Zo kunt u naast uw vast aanspreekpunt terugvallen op meerdere bekwame collega's. Met een klantgericht actieve handelswijze, een persoonlijke benadering en uitgebreide vakkennis vormen zij het belangrijkste kapitaal van CNR Druk & Techniek.

FOCUS - Vanaf haar oprichting hebben wij ons gefocused op de industriŽle tampondruk-techniek. Dit is 30 jaar later nog steeds de belangrijkste pijler van het bedrijf. Voordurend tasten wij de markt af naar nieuwe ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn. Bij het invullen van uw behoeften maken wij gebruik een geselecteerde groep gerenomeerde fabrikanten en toeleveranciers.

AANBOD - Binnen het productaanbod kunnen we vijf hoofdgroepen onderscheiden nl. tampondruk, zeefdruk, dry offsetdruk, digitaal druk en voorbehandeling. Alle fabrikanten waarmee wordt samen gewerkt hebben CNR Druk & Techniek een exclusieve vertegenwoordiging gegeven voor de gehele Benelux en een deel van Duitsland.
Ons product- en dienstenassortiment is volledig op elkaar afgestemd en omvat alle denkbare randapparatuur, drukinkten en toebehoren. Kortom, alles wat u in staat stelt een perfect resultaat te behalen. U kunt dus voor al uw druktechnische vragen terecht kunt bij ťťn gekwalificeerde Business Partner: CNR Druk & Techniek.

INDUSTRIňLE DRUKKERIJ - Als u niet zelf wilt investeren in apparatuur of te kampen heeft met een (tijdelijk) tekort aan capaciteit, dan kan onze professionele industriŽle drukkerij uitkomst bieden. Of het nu gaat om het bedrukken van enkele prototypes of een grote productieserie onze drukkers voorzien deze graag vakkundig van de gewenste 1 of meer kleuren opdruk.