Contact
e-Mail
+31 (0) 847 35 13 90
+31 (0) 495 49 18 84
Contact
Stuur E-Mail
Rondven 16, 6026 PX MAARHEEZE
Postbus 2115, 6020 AC  BUDEL
© Copyright 2009-2015 CNR Druk & Techniek. All rights reserved.
Info aanvragen
BINNENKORT IS ONZE WEBSITE VOLLEDIG VERNIEUWD !
De Droog Offset- of hoogdruktechniek ontleent zijn naam aan het drukcliché waarop, in tegenstelling tot de tampondruk, het drukbeeld verhoogd ligt. Het is tevens een vorm van rotatiedruk. Bij deze druktechniek worden één of meerdere clichéwalsen ingeverfd door een oscilerende verfwals(en). De hoogdruk clichéwals geeft zijn drukbeeld af op de beeldwals. Op een beeldwals kunnen meerdere clichewalsen worden geplaatst waardoor meerkleurendruk mogelijk is. De beeldwals rolt over het product en brengt het drukbeeld hierop aan.

Het systeem leent zich niet alleen uitstekend voor het aanbrengen van bedrukkingen op vlakke of lichtgewelfde (delen van) producten maar ook
voor ronddruk. Ook het bedrukken van profielen met een oneindig, zichzelf repeterend drukbeeld is met dit systeem uitstekend mogelijk. Het geringe inktverbruik en de hoge productiesnelheid zijn kenmerkend voor dit systeem.  Droog Offset wordt ondermeer toegepast in de CD-industrie, dieptrekverpakkingsindustrie en de kunststof- extrusie industrie. Deze druktechniek wordt vrijwel uitsluitend ingezet in een industriële omgeving. Iedere installatie is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften en productiekenmerken van onze relatie.

Naast een goed advies en de juiste apparatuur bieden wij u een totaal leveringsprogramma met alle toebehoren en onderdelen die u bij een
hoogdrukmachine nodig heeft. Ook voor een goed drukinktadvies en drukproeven bent u bij CNR Druk & Techniek aan het juiste adres.