Contact
e-Mail
+31 (0) 847 35 13 90
+31 (0) 495 49 18 84
Contact
Stuur E-Mail
Rondven 16, 6026 PX MAARHEEZE
Postbus 2115, 6020 AC  BUDEL
© Copyright 2009-2015 CNR Druk & Techniek. All rights reserved.
Info aanvragen
BINNENKORT IS ONZE WEBSITE VOLLEDIG VERNIEUWD !
DE BASIS VOOR PERFECT DRUKWERK
Het eindresultaat van een bedrukkingproces valt of staat met de kwaliteit van het cliché. Vandaar dat wij er scherp op toezien dat de clichés voldoen aan de CNR kwaliteitsnorm: uw drukwerk is immers ook ons visitekaartje.

Onze cliché- en reproservice is er professioneel op ingericht zowel kunststof, dun als ook dik stalen clichés te vervaardigen. Op basis van de door u aangeleverd grafische informatie wordt met behulp van de modernste apparatuur een film met een  hoge resolutie en perfecte densiteit vervaardigd.

Op basis van de filmmontage wordt uw cliché onder strenge kwaliteitsnormen geproduceerd. Het eindresultaat van het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd voordat het aan u wordt verzonden. Zo dient de etsdiepte binnen de overeengekomen toleranties te blijven.

VOOR ALLE MERKEN DRUKMACHINES
Wij kunnen rasterplast, dunstalen en dikstalen clichés voor alle merken en typen drukmachines vervaardigen. Daarnaast produceren wij ook clichés voor offset en flexodruk in eigen beheer.

Uiteraard wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 1e kwaliteit materiaal.
Voor de dikstaal clichés wordt gebruik gemaakt van een speciaal geselecteerd gehard staal met een chroomgehalte van 12%. Hierdoor is het slijtvaster waardoor het langer meegaat  en de kans op beschadigingen wordt verkleind.

NIEUWSTE LASERTECHNIEK voor clichés
Tampoprint biedt met de cliché laser de mogelijkheid om zelf de gepatenteerde Aluxid clichés te vervaardigen met
de nieuwste lasertechnologie.